Елена Йончева може и да е подкарала 60 години, но е

...
Елена Йончева може и да е подкарала 60 години, но е
Коментари Харесай

Известна наша журналистка стана на 60

Елена Йончева може и да е подкарала 60 години, само че е запазила момичешката си фигура, а единствено черните кръгове под очите на евродепутатката издават същинската й възраст, написа Минаха години. Бившата алена национална представителка се старае да наподобява млада поради сина си Теодор, който е едвам на 7 години.

Въпреки това русокоската не би легнала под ножа на пластичните хирурзи, както вършат доста известни българки, с цел да смъкна 10 години от лицето си, тъй като е сериозен човек със забележителна кариера, а не еднодневна силиконка. Тя публично не приказва за единственото си дете, което е същински подарък от бога, както демонстрира и името му.

Хлапето върви на учебно заведение в Брюксел и рядко си идва у нас, с цел да се види с баща си, който от дълго време има друго семейство. С него Йончева е в много хладни връзки, откакто заживя с по-млада колежка, до момента в който към момента бе с някогашната журналистка. Архитектът Пламен Тодоров и актуалната му партньорка Виктория станаха родители за пръв път на общ правоприемник напролет.

Виктория работи в архитектурната компания на Тодоров отдавна, а бременността й бе защитавана в загадка. Йончева също дълго време кри, че ще става майка, тъй като бе към този момент на 52 години. Тя зачена след инвитро, а през днешния ден е безапелационна, че Теодор е най-голямото й благосъстояние. Къдрокосият хлапак към този момент приказва три езика – български, британски, съветски и постоянно може да бъде засечен в офиса на майка си в Европарламента.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР